Web Analytics Made Easy - Statcounter

سوالی که این روزها مطرح می‌شود این است که چگونه با وجود فروشگاه های اینترنتی بزرگ، فروشگاه های اینترنتی کوچک می‌توانند تعداد مخاطبان خود را افزایش دهند؟

یکی از بهترین روش‌های افزایش مخاطبان وب‌سایت‌های اینترنتی می‌تواند تلاش آنها برای حضور در صفحه اول گوگل باشد. چرا که کاربراین اینترنت قبل از خرید اینترنتی برای یافتن آن محصول، مقایسه چند نوع از یک محصول، پیدا کردن بهترین قیمت و یا کسب اطلاعات درباره محصول در گوگل سرچ می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای حضور در صفحه اول گوگل چه باید کرد؟

بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو یا SEO به ارتقای جایگاه فروشگاه اینترنتی شما در گوگل کمک می‌کند. برای دستیابی به رتبه برتر در گوگل می‌توان از استراتژی‌های سئوی مختلفی بهره برد.

یک راه بسیار عالی که فروشگاه های اینترنتی کمتر شناخته شده با کمک آن می‌توانند در برابر رقبای بزرگ قد علم کنند، استفاده از محتوای وبلاگ است.

قبل از هر چیزی بایستی به این مساله فکر کنید که می‌خواهید با کدام کلمات کلیدی در نتایج ارگانیک گوگل رتبه خود را بهبود دهید. برای انتخاب این کلمات کلیدی بایستی زمان کافی صرف کنید. کلمات کلیدی شما نباید زیاد رقابتی باشند تا راحت‌تر بتوانید برای آنها در گوگل رتبه کسب کنید. همچنین کلمات کلیدی بایستی بیشترین ارتباط را با سایت و محصولات شما داشته باشند.

فرض کنید سایت فروش تجهیزات کوهنوردی دارید و می‌خواهید صفحه فروش کیسه خواب خود را در گوگل بالا بیاورید. (رتبه آن را بهبود دهید.) کسب رتبه با کلمات کلیدی “کیسه خواب” و “خرید کیسه خواب” می‌تواند فروش شما را برای این محصول افزایش دهد. اما رقابت در این کلمه کلیدی بسیار زیاد است و رتبه گرفتن در گوگل برای جستجوهای این عبارات سخت است.

بهتر است روی کلمات کلیدی کم رقابت تمرکز کنید:

ویژگی کیسه خواب خوب جنس کیسه خواب راهنمای خرید کیسه خواب بهترین برند کیسه خواب

حالا که کلمات کلیدی خود را انتخاب کردید، وقت آن است که برای هر یک از کلمات کلیدی خود محتوای وبلاگی ایجاد کنید.

شما با تولید محتوای ارزشمند درباره محصولات‌تان در وبلاگ فروشگاه اینترنتی تان می‌توانید در نتایج جستجوی گوگل رتبه های خوبی بگیرید. این همان کاری است که دیجی‌کالا از ابتدای شروع به فعالیت‌اش انجام می‌دهد.

فرصت‌های زیادی در زمینه تولید محتوا وجود دارند که می‌توانید از آنها برای بهبود جایگاه ارگانیک خود در گوگل استفاده کنید.

تبلیغات در گوگل روشی سریع و کارآمد برای فتح صفحه اول گوگل

دریافت رتبه در نتایج ارگانیک گوگل با وجود تلاش بسیاری که نیاز دارد، زمان‌بر است. روش سریع برای پیشی گرفتن از رقبای بزرگی چون دیجی‌کالا استفاده از قابلیت تبلیغات گوگل است. تبلیغات در گوگل به این شکل است که شما به ازای هر کلیکی که مخاطبان هدف شما بر روی تبلیغات شما کنند، هزینه پرداخت می‌کنید.

با شروع تبلیغ در گوگل در کمتر از یک روز کاری سایت شما بالاتر از رقبایتان قرار می‌گیرد.

آیا با این روش‌ها واقعا می‌توانیم فروش خود را افزایش دهیم؟

بلی! با تولید محتوای خلاق و بر اساس کلمات کلیدی می‌توانید در بلند مدت ترافیک ارگانیک سایت‌تان را افزایش دهید. همچنین با تبلیغات گوگل می‌توانید از طریق تبلیغات کلیکی در گوگل ورودی هدفمند سایت‌تان را افزایش دهید.

در ادامه چند نتیجه جستجو که در آن فروشگاه های اینترنتی با تبلیغات گوگل توانسته‌اند بالاتر از دیجی‌کالا دیده شوند را مشاهده می‌کنید.

 

همانطور که می‌بینید گاهی دیجی کالا و سایت های بزرگ دیگر هم با تبلیغات و هم با SEO در صدر نتایج گوگل قرار می‌گیرند. شما هم می‌توانید هم‌زمان هم بر روی سئوی سایت‌تان کار کنید و هم از تبلیغات کلیکی گوگل استفاده کنید تا از بازار جا نمانید و در آینده هزینه تبلیغات گوگل خود را بتوانید کاهش دهید.

برای شروع تبلیغات گوگل می‌توانید با آژانس های تبلیغات در گوگل تماس بگیرید. پارس ادوردز یکی از آژانس‌های تبلیغات در گوگل است که به صورت تخصصی در حوزه تبلیغات گوگل فعالیت می‌کند و پارتنر رسمی گوگل در حوزه تبلیغات آنلاین است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: اکبر طبری محمدعلی کشاورز هتل کپسولی بیمه بیکاری کرونا پدر سالار دیجی کالا فروشگاه های اینترنتی تبلیغات در گوگل سئو اکبر طبری محمدعلی کشاورز هتل کپسولی بیمه بیکاری کرونا پدر سالار فروشگاه های اینترنتی تبلیغات در گوگل تبلیغات گوگل کلمات کلیدی دیجی کالا کیسه خواب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۰۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبعات سیاست ارزی غلط بانک مرکزی/ از «تنبیه صادرکنندگان» تا «کاهش توانمندی کشور در رقابت‌پذیری در بازار‌های صادراتی»

ارسلان محمدی کارشناس اقتصادی در گفتگو با تابناک اقتصادی در رابطه با سیاست غلط ارزی بانک مرکزی در تضعیف کالا‌های ایرانی و تشویق به واردات کالا‌های خارجی گفت: سیاست‌های ارزی در ایران در دوره اخیر دوباره گرفتار سرکوب ارزی شده است که در نهایت موجب ایجاد رانت برای برخی خواهد شد و با ایرادات اساسی در این زمینه به ویژه ایجاد سه نرخ ارز در بازار و سرکوب نرخ ارز برای واردات و در مقابل تشدید سرکوب تولید داخل مواجه شدیم که موجب هدررفت منابع و ذخایر ارزی کشور شده است.

وی افزود: این سیاست غلط ارزی بانک مرکزی باعث شده است که صادرکنندگان علیرغم اینکه قیمت تمام شده آن‌ها با قیمت بازار آزاد مطابقت دارد، قیمت بسیار کمتری برای ارز خود در مقایسه با بازار آزاد در زمان بازگشت ارز حاصل از صادرات دریافت کنند که در نتیجه صادرکنندگان را با چالش‌های جدی مواجه کرده است که منجر به تأثیر مخربی بر بخش صادرات کشور و کل اقتصاد می‌شود. سیاست ارزی بانک مرکزی با تنبیه صادرکنندگان و تشویق ناخواسته واردات، آثار قابل توجهی بر تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم خواهد داشت.

محمدی ادامه داد: سرکوب نرخ ارز با ایجاد سه طبقه ارزی یعنی ارز ۲۸۵۰۰ تومانی، ارز بازار نیمایی یا بازار دوم (بازار مبادله ارز و طلا) و در نهایت بازار آزاد شده است که این سیاست سرکوب ارز و ایجاد نظام سه نرخی توسط بانک مرکزی اثرات زیانباری بر تولیدکنندگان و صادرکنندگان کالا‌های ایرانی داشته و قدرت رقابتی آن‌ها را تضعیف کرده و سطح تولید را نیز به مرور کاهش داده است.

آمار و ارقام گمرک از میزان تشدید واردات کالا‌های اساسی در سال گذشته خبر می‌دهد که این رویکرد همزمان با افزایش اختلاف بین بازار آزاد با نرخ ارز ۲۸۵۰۰ تومانی، رو به رشد بوده است و خود محلی از فساد و امضا‌های طلایی جدید ارزی شده است. سیاست ارزی بانک مرکزی مبتنی بر اعطای ارز ارزان قیمت واردات کالا‌های اساسی نه تنها امنیت غذایی را به خطر می‌اندازد بلکه تولید داخلی کشور را نیز به دلیل سازگاری با نرخ ارز بازار آزاد تنبیه خواهد کرد.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به کاهش سهم بازار‌های صادراتی تولیدات ایرانی به دلیل اختلاف ۵۰ درصدی نرخ ارز بین قیمت ارز در بازار مبادله ارز و طلا و بازار آزاد اظهار کرد: از طرف دیگر اختلاف ۵۰ درصدی نرخ ارز بین قیمت ارز در بازار مبادله ارز و طلا و بازار آزاد سبب شده است که صرفه اقتصادی صادرات کالا‌های ایرانی نیز کاهش یابد و به این ترتیب بازار‌های صادراتی کشور نیز تضعیف شده است و در نتیجه سیاست ارزی غلط بانک مرکزی، سهم تولیدکنندگان ایرانی در بازار‌های جهانی را کاهش می‌دهد.

وی در ادامه افزود: یکی دیگر از نگرانی‌های کلیدی در حوزه سیاست ارزی، توزیع رانت از بازار دوم ارز یا همان بازار مبادله ارز و طلا است که با عدم نظارت بر کالا‌های واسطه‌ای و عدم امکان تنظیم قیمت کالا‌های وارداتی رخ می‌دهد. در نتیجه، کالا‌های وارداتی به قیمت بازار فروخته می‌شوند که منجر به توزیع مجدد رانت بین قیمت کالا با قیمت ارز بازار مبادله ارز و طلا و قیمت ارز در بازار آزاد می‌شود و واردکنندگان از منافع آن به ضرر تولیدکنندگان داخلی بهره می‌برند. این نابرابری چالش‌های پیش روی تولیدکنندگان داخلی را تشدید می‌کند و رقابت‌پذیری آن‌ها را بیشتر از بین می‌برد و ثبات اقتصادی کشور را تضعیف می‌کند.

محمدی در پایان گفت: نقص در سیاست‌های ارزی چند نرخی بانک مرکزی پیامد‌های گسترده‌ای بر اقتصاد کشور داشته و بر تنبیه صادرکنندگان، تضعیف تولیدکنندگان داخلی و کاهش توانمندی کشور در رقابت‌پذیری در بازار‌های صادراتی تأثیر مستقیم منفی گذاشته است و این رویکرد در سال جهش تولید با مشارکت مردم، نه تنها موجب تضعیف جهش تولید کشور بلکه جولان کالا‌های وارداتی به پشتوانه ارز‌های نفتی در بازار‌های داخلی کشور منجر خواهد شد که کاملا ضد اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید کالا‌های تولید داخل است و از همه مهم‌تر با واردات نزدیک به ۲۰ میلیارد دلاری کالا‌های اساسی و دارو، امنیت غذایی کشور را نیز به خطر انداخته است.

 

دیگر خبرها

  • «میگوی دهان‌پا» قوی‌ترین بینایی را در قلمروی جانوران دارد!  
  • دهان‌پا پیچیده‌ترین چشمان را در قلمروی جانوران دارد!  
  • تبعات سیاست ارزی غلط بانک مرکزی/ از «تنبیه صادرکنندگان» تا «کاهش توانمندی کشور در رقابت‌پذیری در بازار‌های صادراتی»
  • بهترین فروشگاه اینترنتی کالای دیجیتال 1403
  • شورای رقابت و سکوت درباره رویه ضد رقابتی برندهای خارجی
  • قتل فرزند کوچک‌تر جلوی چشم مادر! (+عکس)
  • راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی ـ هنری هنرمندان
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • قتل فرزند کوچک‌تر جلوی چشم مادر!/ عکس
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها